Kahvin keiton salat

Tässä artikkelissa kerron muutaman kahvin keitto vinkin, josta kahvikupillisesta tulee päivän kohokohta.

Ensimmäiseksi tuore vesi ja puhdas keittoväline. Toiseksi tulee ”oikea” kahvin ja veden suhde joka on 1 mitallinen (7g) kuppia (1,25dl) kohden. Käytä mielummin valkaistuja suodatinpusseja ettei tule puumaista jälkimakua. Hyvä kahvin säilytys tapa on myös tärkeää ettei kahvirasva härskiinny, jonka voi välttää säilyttämällä kahvipakettia viileässä. Kahvijauhe härskiintyy helpommin kuin kokonaiset pavut. Avattu kahvi paketti säilyy n. 1 vkon. Ja lopuksi jauha pavut juuri ennen käyttöä.

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi